CAT

Secret ibèric amb salsa chimichurri

Recepta Secret ibèric amb salsa chimichurri

 

 

INGREDIENTS - 4 PERSONES

       96761- Secret ibèric (150-200 gr.)

94776 - Patata (1 unitat)

42008 - Sal fina (5gr.)

  47186 - Especial chimichurri (2 cullerades)

81572 - Oli d'oliva verge (50 ml.)

 

 

 

PREPARACIÓ

Descongelem el secret ibèric 48 hores abans.

Bullim la patata en una olla durant 20 minuts.

A la brasa, o en una planxa de ferro molt calent, fem el secret 2-3 min per banda...

Obrim la patata bullida per la meitat i la marquem.

En un bol barregem les espècies i l'oli. Es recomana fer-ho amb 24 hores d’antelació i deixar-lo reposar perquè l'oli agafi els sabors de les espècies.

Emplatem el secret i la patata, ho salsegem amb chimichurri i ho salem al gust.