Vés al contingut

Som el cash&carry del futur

A Gros Mercat hem revolucionat els nostres cash&carry per a ajudar i acompanyar a l’hostaleria en l’èxit de cada negoci.

L’any 2020 vam iniciar als nostres centres un procés de renovació per a respondre amb innovació a les noves necessitats i gustos dels professionals.

Per això, quan vinguis als nostres cash, hi trobaràs:

producte
comoditat
Millor
experiència de compra
Contacte
directe i personalitzat

El producte

El nostre protagonista

Mercat de frescos

Els productes frescos són la nostra especialitat per la seva qualitat i varietat.

La nostra carnisseria, peixateria, fruiteria, xarcuteria i zona de congelats, formatges i lactis són molt valorats pels professionals de l’hostaleria, que confien en el nostre assortiment acuradament seleccionat.

Potenciem els productes de temporada, els proveïdors locals i els articles quilòmetre 0. També oferim les noves tendències gastronòmiques, com l’alimentació ecològica.

Atenció personalitzada

T’atendrem de manera personalitzada, escoltant-te i assessorant-te per a donar-te el que cerques en el format que més et convingui.

A més, als nostres centres hi trobaràs l’“activador/a de frescos”, que et recomanarà les novetats i les ofertes i promocions.

Celler

Oferim una àmplia varietat de vins seleccionats segons les teves preferències de menú, carta o vins a copes.

Potenciem el nostre assortiment amb una cuidada selecció de les denominacions d’origen on se situen els nostres centres. A més, podràs triar entre una gran varietat de DO conegudes a nivell nacional i internacional.

Una col·lecció exclusiva que podràs visualitzar en tota la seva amplitud gràcies als dissenys dels nostres nous cellers, pensades per a facilitar-te la teva experiència de compra.

Assessorament especialitzat

Un professional amb formació específica t’assessorarà amb tot el que necessitis perquè el teu negoci tingui una carta de vins d’acord amb les teves exigències i amb les tendències del mercat.

El client

La nostra prioritat

Comprar a Gros Mercat és més fàcil, còmode i directe per a l’hostaleria.

Adaptem els formats a les necessitats del teu negoci i et preparem les comandes perquè estalviïs temps.

Als nostres cash hi trobaràs l’assessorament d’especialistes que amb gust resoldran els teus dubtes i t’aconsellaran sobre les nostres ofertes i promocions. Tindràs la tranquil·litat que t’emportes un bon producte. El que necessites.

Carnisseria assistida per telèfon

Quan no puguis venir a la nostra carnisseria, t’oferim l’oportunitat d’encarregar, amb una sola trucada, tota la carn que necessitis. Te la preparem perquè només hagis de venir a recollir-la.

El planeta

El nostre compromís

El nostre compromís amb la sostenibilitat ocupa un lloc destacat en la renovació dels nostres cash.

Reduïm el consum energètic i millorem l’eficiència de les nostres instal·lacions: estem convençuts que un model lliure d’emissions és possible.

Fets en lloc de paraules:

A més, apostem per l’energia renovable.

Afavorim la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic per a complir amb les directrius marcades per la UE per a 2030 en matèria de desenvolupament sostenible.

Ajudar-te

El nostre objectiu

Compra com i quan vulguis.
Tu tries!

Als nostres cash pots triar entre:

  • Anar al centre de venda més proper. Acosta’t a veure’ns i selecciona tu mateix els productes. Emporta-te’ls com i quan vulguis! A la teva manera.
  • Truca’ns, encarrega la teva comanda a la nostra carnisseria assistida per telèfon i vine a recollir-ho. Tenim tot un equip d’especialistes per a aconsellar-te i prendre nota de la teva compra.
  • Tria el nostre servei “Anem al teu restaurant”. Encarrega la teva comanda còmodament al teu assessor/a, per telèfon o a la nostra plataforma digital d’ e-commerce i t’ho lliurarem al teu negoci en perfecte estat, inclosos els productes frescos. Consulta-ho al teu centre.

GM Oil

Als nostres centres Gros Mercat, i sota la nostra ensenya GM Oil, posem a la teva disposició 28 gasolineres d’autoservei obertes a tots els públics.

Aquest servei només el trobaràs als nostres cash&carry; el pagament es realitza directament a l’assortidor, evitant l’entrada al centre, i no requereix cap tràmit previ.

Les gasolineres GM Oil ofereixen carburant de gran qualitat subministrat per les principals marques a preus competitius.

Renovem els nostres 'cash'!

A Gros Mercat estem fent un pla de reformes integrals als nostres centres perquè guanyis en producte, en comoditat i, sobre tot, en experiència de compra.

Un nou model d’espai on trobes +:

Producte

Hem potenciat el nostre mercat de frescos i el nostre celler.

Contacte

Directe i personalitzat.

Un entorn + agradable i professional

Amplitud, prestatgeries més accessibles, major visibilitat de producte...

Resposta a les inquietuds del mercat

Proveïdors locals, producte de temporada, articles ecològics...

A més, + sostenibilitat:

Estalvi energètic i eficiència.
Energies renovables.
Gestió de residus. Res va on no ha d’anar.
2020 - Gros Mercat Figueres

Avda. de Roses, s/n. 17600 Figueres, Girona.

Superfície total de venda: 5.723 m². Nova zona de mercat de frescos: 1.294 m². Ampli celler. Inclou servei "T’ho portem al teu restaurant". Ampli aparcament.

cash&carry
2021 - Gros Mercat Palamós

Pol. ind. Plaza de Sant Joan, s/n. 17230 Palamós, Girona.

Superfície total de venda: 3.529 m². Nova zona de mercat de frescos: 694 m². Inclou servei "T’ho portem al teu restaurant". Gasolinera GM Oil i ampli aparcament.

2021 - Gros Mercat Olot

Pol. ind. Les Mates, c/ Mestre Falla, s/n. 17800 Olot, Girona.

Superfície total de venda: 2.551 m². Nova zona de mercat de frescos: 660 m² - carnisseria, xarcuteria, fruiteria, formatges i lactis, i refrigerats. Ampli celler i oferta de producte fresc. Inclou servei "T’ho portem al teu restaurant". Ampli aparcament.

2021 - Gros Mercat Manresa

Pol. ind. Els Dolors, c/ Sallent, 91-93. 08243 Manresa, Barcelona.

Superfície total de venda: 2.500 m². Nova zona de mercat de frescos: 463 m². Ampli celler i oferta de producte fresc. Inclou servei "T’ho portem al teu restaurant". Gasolinera GM Oil i ampli aparcament.

2022 - Gros Mercat Lleida

Pol. ind. El Segre, avda. Indústria, s/n. 25191 Lleida.

Superfície total de venda: 2.643 m². Nova zona de mercat de frescos: 565 m². Ampli celler i oferta de producte fresc. Inclou servei "T’ho portem al teu restaurant". Ampli aparcament.

2022 - Punt Cash Eivissa

Ctra. de San Antoni, 2. 07800 Eivissa, Illes Balears.

Superfície total de venda: 2.160 m2. Nova zona de mercat de frescos: 360 m². Ampli celler i oferta de producte fresc. Inclou servei “T’ho portem al teu restaurant”. Amb aparcament.

2022 - Gros Mercat Montcada i Reixac

Avda. La Ferreria, 12. 08110 Montcada i Reixac, Barcelona.

Superfície total de venda: 5.480 m². Nova zona de mercat de frescos: 1.018 m². Celler premium. Àmplia oferta de producte fresc. Inclou servei "T’ho portem al teu restaurant". Zona de preparació de comandes "T'ho portem al teu restaurant".: 2.000 m². Gasolinera GM Oil i ampli aparcament.

2023 - Gros Mercat Sant Boi

C/ Andorra, 55. 08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona.

Superfície total de venda: 2.235 m². Nova zona de mercat de frescos: 543 m². Ampli celler i oferta de producte fresc. Inclou servei "T’ho portem al teu restaurant". Ampli aparcament.

2023 - GM Cash Ibiza

Pol. ind. Can Negre, ctra. N, km 2,4. 07800 Eivissa, Illes Balears.

Superfície total de venda: 2.182 m². Nova zona de mercat de frescos: 426 m². Ampli celler i oferta de producte fresc.Ampli aparcament.

2023 - Gros Mercat Girona

Pol. ind. Mas Xirgu II, c/ Torre Vedruna, s/n. 17003 Girona.

Superfície total de venda: 3.123 m². Nova zona de mercat de frescos: 904 m². Ampli celler i oferta de producte fresc. Inclou servei "T’ho portem al teu restaurant". Gasolinera GM Oil i ampli aparcament.

2023 - Gros Mercat Terrasa

Ctra. de Montcada, 601. 08227 Terrassa, Barcelona.

Superfície total de venda: 2.486 m².Nova zona de mercat de frescos: 618 m².Ampli celler i oferta de producte fresc. Inclou servei “T’ho portem al teu restaurant”.Ampli aparcament.

Mataro
2023 - Gros Mercat Mataró

Pol. ind. Pla d’en Boet II, Via Sèrgia, s/n.

Superfície total de venda: 3.105 m². Nova zona de mercat de frescos: 862 m². Ampli celler i oferta de producte fresc. Inclou servei “T'ho portem al teu restaurant”. Ampli aparcament.

2023 – GM Cash Vinaròs

Pol. ind. Portal del Mediterráneo, ctra. nacional 340 antiga, km 1049. 12500, Vinaròs, Castelló.

Superfície total de venda: 2.273 m². Nova zona de mercat de frescos: 406 m². Ampli celler. Gasolinera GM Oil i aparcament.

I seguim! 2024 ve fort i hi haurà més reformes.
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!