Omet al contingut

De porta a porta

Comanda
ÚNICA
Lliurament
ÚNIC
Factura
ÚNICA

A Gros Mercat t’oferim el nostre servei exclusiu “Venim al teu restaurant” perquè rebis la teva comanda de manera ràpida, còmoda i senzilla.

Oblida’t de carregar i descarregar! Només hauràs de triar els productes que necessites i te’ls portarem al teu negoci en perfecte estat de conservació.

Sabem que tots els serveis de lliurament no són iguals. A Gros Mercat et garantim:

Lliurament únic consolidat en 3 temperatures (sec, fresc i congelat). Garantim que els aliments frescos arriben en el seu estat òptim sense alterar el seu cicle de conservació.

Un assortiment de més de 4.500 productes exclusiu per a professionals de l'hostaleria: alimentació, frescos i congelats, celler i begudes, drogueria i neteja, i basar.

Formats adaptats a les necessitats de cada tipus de negoci. Productes locals i incorporació de nous articles segons la temporada i les tendències del mercat.

Un servei ÚNIC, que et permetrà aconseguir un important estalvi de proveïdors i de temps: comanda ÚNICA, lliurament ÚNIC i factura ÚNICA.

Compromís d’entrega en temps i qualitat, complint tots els protocols vigents de seguretat alimentària. Horaris adaptats a les teves necessitats.

Distribució a tota la península, Balears i Canàries amb la nostra xarxa de 70 centres cash&carry i 6 plataformes logístiques.

Assessorament i recomanacions d'especialistes. Tracte personalitzat i contacte directe amb el comercial i mateixa persona de confiança per a tots els lliuraments.

Aval de Transgourmet. Som la companyia de referència del sector de la distribució alimentària a Espanya.

Vols fer una comanda?

T'ho posem molt fàcil

El nostre servei d’entrega inclou un assessorament personalitzat perquè puguis triar l’assortiment i les solucions gastronòmiques més adequades per al teu restaurant.

T’oferim tres formes per a fer la teva comanda:

Gestionar la compra amb un assessor/a comercial

  • Personalitzat per a tu. Quan ho necessitis i adaptat als teus horaris. Adaptat a tu.
  • Podràs triar entre totes les nostres propostes i serveis, actualitzades contínuament i segons temporada.

T’aconsellem entre una àmplia gamma de productes i temperatures. A mida i amb el bon servei que garanteixen els nostres gairebé 100 anys d’experiència.

Amb el servei telefònic de venda

Tenim un equip de professionals preparat per a atendre’t de dilluns a divendres de 8.00 h a 18.30 h. Encarrega la teva comanda còmodament per telèfon o truca’ns si tens qualsevol dubte o incidència. T’ho portem directe al teu restaurant.

Comerç electrònic

T’oferim la nostra plataforma digital e-commerce per a fer comandes i gestió d’activitats i factures. Només has d’accedir a la teva àrea de client i dissenyar la compra que necessites.

  • Comanda. Personalitza la teva compra, basant-te en les últimes que has fet.
    • Repeteix la teva comanda amb un sol clic.
    • Fes-ne un seguiment per saber en quin estat està a cada moment.
  • Assortiment de productes. Consulta el nostre catàleg, així com les fitxes tècniques dels productes. Afegeix-los a la teva cistella.
  • Pagament. Pots efectuar el pagament còmodament amb targeta o per transferència bancària.
  • Incidències i peticions. Podràs gestionar d’una manera àgil i ràpida qualsevol incidència que tinguis amb la teva comanda.

Tindràs, en un mateix espai, totes les teves comandes, factures i pagaments per a estalviar temps i facilitar-te la gestió diària.

Com fer la teva comanda? 5 senzills passos:

1

L'assessor ve al teu negoci i et dona d’alta com a client

Un professional et visitarà i et presentarà els nostres serveis i productes. Una vegada t’inscriguis, t’assessorarà i mostrarà, quan ho necessitis, el nostre catàleg i serveis, i registrarà el que sol·licitis.

Si vols que et visitem, comprova amb el teu codi postal si el servei “Venim al teu restaurant” arriba a la teva zona.

2

Elaboració de la comanda

Tria còmodament l’assortiment de sec, fresc i congelat que necessites a través del comercial, amb el nostre servei telefònic de venda o amb la nostra eina d’e-commerce.

3

Servei personalitzat

Ajustem el lliurament a la franja horària que millor s’adapti a les teves necessitats. T’oferim la informació i seguiment de cada comanda.

4

Recepció de la compra

En un sol lliurament et subministrem els nostres productes de fresc, congelat i alimentació, garantint que es respecta en tot moment la cadena del fred.

5

Facturació

Tindràs una única factura, que agruparà tots els productes que has demanat.

Arribem al teu restaurant?

Compova-ho introduint el teu codi postal.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!