CAT

Red velvet by GM FOOD

Recepta Red velvet by GM FOOD

INGREDIENTS:

300 g Farina
3 uts Ous
10 g Cacau
100 g Llet
50 g Sucre
2 g Vainilla
2 g Sal
50 g Remolatxa cuita
50 g Mantega
10 g Sucre glace
100 g Mascarpone
5 g Llevat en pols
10 g Vinagre poma
5 g Llimona
30 g Maduixa
30 g Gerd
30 g Mores
2 g Bicarbonat 

 

PREPARACIÓ:

 

1. Preescalfar el forn a 180º. Posar un full de paper de forn en el fons d'un motlle de 24 cm desmotllable i greixar amb mantega.

2. En un bol posar la llet, la llimona i la remolatxa. Barrejar i reservar. En un altre bol, barrejar la farina, el llevat, la sal i el cacau i reservar.

3. Batre la mantega amb el sucre. Afegir la vainilla i els ous un a un sense parar de batre uns minuts. A aquesta barreja, anar afegint en tres vegades, de manera alterna els ingredients secs (farina, llevat, sal i cacau) i la barreja de llet, llimona i la remolatxa i anar batent fins que quedi una barreja homogènia.

4. Barrejar el vinagre i el bicarbonat i afegir a la massa. Batre fins que quedi incorporat i abocar la barreja en el motlle.

5. Coure al forn entre 55 '/ 60'. Treure de el forn el pastís i deixar refredar a sobre d'una reixeta. Quan estigui fred, tallem en tres parts. Emboliquem en paper film i els deixem tota la nit a la nevera.

6. Per al farcit: Fondre la xocolata blanca al microones i deixar enfriar. Batre el mascarpone, afegir la xocolata i batre a velocitat alta fins aconseguir una crema homogènia. La omplim amb la cobertura i decorem.

7. Acabem decorant amb unes maduixes i gerds.