CAT

POP a la BRASA

Recepta POP a la BRASA

INGREDIENTS PER A 4 PAX::

Pop cuit - 4 (tentacles)

Oli d'oliva verge extra - 6 cullerades

1 Bitxo

½ gra d'all molt picat  

Sal Maldon

 

PREPARACIÓ

Bullim el pop en una cassola alta 15 minuts a foc alt i 15 minuts més a foc baix, mantenint un lleuger borbolleig.

Quan estigui cuit (que quedi una mica al dente) l’assequem bé, el pintem amb una mica d’oli d’oliva i el posem directament sobre les brases. 

Mentre es rosteix 5 minuts per cada costat, piquem un all i un bitxo, i els posem al foc amb quatre o cinc cullerades d’oli d’oliva verge extra. 

Quant l'all comenci a ballar, apaguem el foc i ho tapem, deixant que s'infusioni mentre vigilem el pop.

Donem la volta al pop perquè es  torrin bé els tentacles per ambdues cares i el posem en una plata, el reguem amb l’oli infusionat i l’assaonem amb una mica d’escames de sal tipus Maldon.