CAT

LLOM DE BACALLÀ GRATINADO A LA MUSSOLINA D'ALL

Recepta LLOM DE BACALLÀ GRATINADO A LA MUSSOLINA D'ALL

INGREDIENTS:

Llom de bacallà: 800g

Rovell d'ou: 3 unitats 

AOVE: 250ml

Allioli (salsa feta): 100g

Espinacs (congelats): 600g

Panses: 40g

 

 

ELABORACIÓ:

Cocció del bacallà: Tallem el llom de bacallà en racions, l’amanim amb oli d'oliva i el cuinem al forn uns 8 min a 180º. Reservem. 

Elaboració de la mussolina: Montem una maionesa amb els rovells dels ous i l'oli d'oliva. La barregem amb l’allioli i rectifiquem de sal.

 Cocció dels espinacs: Saltem els espinacs en una paella i els hi afegim les panses, reservem.

 

PER ACABAR: (podem fer servir un plat o cassola de forn)

A la base col·locarem els espinacs, a sobre el llom de bacallà i Finalment napem amb la mussolina.

Introduïm al forn i gratinem.

 

OBSERVACIONS:

Podem afegir-hi pinyons als espinacs.