CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Importància de l’ús de productes frescos en restauració

Consell Importància de l’ús de productes frescos en restauració

El principal benefici dels aliments frescos és que asseguren nutrients de qualitat i, el més important, en quantitat. Els ingredients naturals, frescos i de bona qualitat faran que el producte final tingui un valor afegit. Aquest valor és un gust més net i, especialment, més intens.

 

Pop

Del pop ens ho mengem tot, no només les potes. És un aliment molt nutritiu, baix en calories i que és molt ric en les vitamines que el nostre cos necessita. Quan el comprem, cal tenir present que el volum final reduir a la meitat de la quantitat comprada.

 

Salmó

El salmó és un peix que mai passa de moda. I és que, a més de tenir un gust molt delicat i un color viu, és molt versàtil a la cuina. A més, ens aporta un tipus de greix que és molt bo per a la nostra salut.

 

Bacallà

Dessalar el bacallà correctament és bàsic perquè el nostre plat pot ser meravellós o impossible de menjar. Cal tenir present que cal dessalar-lo en aigua freda, deixant els talls de bacallà en remull durant un mínim de 24 hores.

 

Calamar

Fins fa uns anys el calamar es cuinava fins que la carn s’estovés. Actualment el costum ha canviat i es cuina buscant que quedi “al dente”.

 

Secret Ibèric

Aquesta carn s’ha de tallar en talls longitudinals prims, tan prims com l’amplada de la peça, seguint les vetes del múscul. La podem cuinar a la planxa o a la brasa, però sempre molt poc temps.