

Código | Producto | Cantidades |
99527 / 67849 | Peix de vedella / cuadril de boví | 1kg |
92323 | Ceba | 2 unitats |
92410 | Pastanaga | 2 unitats |
92524 | Porro | 1 unitat |
32574 | Tomàquet de branca | 3 unitats |
61066/ 94439 | All pelat | 2 unitats |
92538 | Romero fresc | 2 ramas |
17523 | Vi negre Gourmet | 0,250l |
Fons de carn | 1L | |
88673 | Pastanaga baby congelada | 250gr |
206566 | Sal Gourmet fina | c/s |
47458 | Pebre negre mòlt | c/s |
4402 | AOVE Gourmet | c/s |
ELABORACIÓ:
-Limpiamos bé la carn, salpebrem i en una cassola amb oli ben calent la daurem / segellem.
-Lavamos, pelem i tallem totes les verdures i un cop ben daurada la carn es les afegim.
-Anem cuinant a foc mitjà, barrejant tot perquè ens agafi sabor i color vigilant que no se'ns dauri massa.
-Seguidamente afegim el vi i deixem reduir.
-Añadimos el fons de carn, prèviament escalfat, el romaní fresc i deixem cuinar a foc mitjà fins que la carn ens quedi tendra.
-Finalment triturem i colem la salsa perquè ens quedi ben fina.
PER A LA GUARNICIÓ:
-Escaldamos la pastanaga baby en aigua i seguidament les refredem amb aigua i gel, escorrem. D'aquesta manera aconseguirem tallar la cocció, mantenint el color i la textura òptima.
-Finalment les daurem en una paella amb oli ben calent.
A TENIR EN COMPTE:
-No passar el punt de cocció de la carn.
-És aconsellable tallar a rodanxes un cop estigui ben fred.
-El podem acompanyar amb la guarnició que vulguem, patates, orellanes, prunes