CAT

Guisat de peix de vedella o cuadril de boví amb pastanagues baby

Recepta Guisat de peix de vedella o cuadril de boví amb pastanagues baby
 Código Producto Cantidades
 99527 / 67849Peix de vedella / cuadril de boví 1kg
 92323 Ceba 2 unitats
 92410 Pastanaga 2 unitats
 92524 Porro 1 unitat
 32574 Tomàquet de branca 3 unitats
 61066/ 94439 All pelat 2 unitats
 92538 Romero fresc 2 ramas
 17523 Vi negre Gourmet 0,250l
  Fons de carn 1L
 88673 Pastanaga baby congelada250gr 
 206566 Sal Gourmet fina   c/s
 47458 Pebre negre mòlt c/s
 4402 AOVE Gourmet  c/s

 

ELABORACIÓ:

-Limpiamos bé la carn, salpebrem i en una cassola amb oli ben calent la daurem / segellem.

-Lavamos, pelem i tallem totes les verdures i un cop ben daurada la carn es les afegim.

-Anem cuinant a foc mitjà, barrejant tot perquè ens agafi sabor i color vigilant que no se'ns dauri massa.

-Seguidamente afegim el vi i deixem reduir.

-Añadimos el fons de carn, prèviament escalfat, el romaní fresc i deixem cuinar a foc mitjà fins que la carn ens quedi tendra.

-Finalment triturem i colem la salsa perquè ens quedi ben fina.

 

PER A LA GUARNICIÓ:

-Escaldamos la pastanaga baby en aigua i seguidament les refredem amb aigua i gel, escorrem. D'aquesta manera aconseguirem tallar la cocció, mantenint el color i la textura òptima.

-Finalment les daurem en una paella amb oli ben calent.

 

A TENIR EN COMPTE:

-No passar el punt de cocció de la carn.

-És aconsellable tallar a rodanxes un cop estigui ben fred.

-El podem acompanyar amb la guarnició que vulguem, patates, orellanes, prunes