CAT

CIGRONS AMB BACALLÀ, ESPINACS I OU

Recepta CIGRONS AMB BACALLÀ, ESPINACS I OU

INGREDIENTS: (1 ració)

Gigrons: 150 g

Tomàquet: 50 g

All: 3 g 

Nyora: 1 g

Bacallà: 100 g

Espinac: 20 g

Pebre vermell: 1 g

Oli d'oliva: 10 cl

Ous: 53 g

 

PREPARACIÓ:

Per començar, tallarem el bacallà a daus de 3x3 cm aproximadament i reservem. Coem l’ou durant 8 minuts i reservem. Enrossim l’all en oli d’oliva. Un cop enrossit, hi afegim el pebre vermell i la nyora: ho anirem sofregint procurant que el pebre vermell no es cremi.  Ja és el moment d’afegir els cigrons: els cuinem durant 5 minuts, afegim els espinacs i, quan s’ha evaporat l’aigua, hi afegim el bacallà que hem reservat prèviament.

Ho cuinem tot un parell de minuts més, rectifiquem de sal i pebre i afegim l’ou que hem cuit.