CAT
  • ESP
  • CAT
  • ENG
  • FRA

Bacallà a la mel amb albergínia fumada i fruits secs

Recepta Bacallà a la mel amb albergínia fumada i fruits secs

El bacallà ens aporta Omega-3 que ajuda a reduir el colesterol i és un peix amb molt poc greix.

 

Ref.INGREDIENTS 4 paxQUANTITAT
205552BACALLÀ GAYTAN LLOM DESSALAT 400G1 kg
76441MEL GOURMET ANTIGOT.500G100 g
45410FARINA GOURMET COMÚ 500G200 g
92361ALBERGÍNIA OCASIÓ E/K300 g
44006OLI GOURMET OLIVA SUAU 1L 0.4º1 l
95984SAL COSTA FUMADA POT 750G1 g
45704PANSES GOURMET SULTANA 1K20 g
52470PINYONS GOURMET PAQUISTANÈS 500G20 g
47601CIBULET GOURMET 100G5 g

 

ELABORACIÓ:

 

  • Començarem rostint les nostres albergínies amb pell al foc i quan les tinguem ben rostides les reservarem per pelar.
  • D'altra banda amb les racions de bacallà, les enfarinarem i fregirem amb oli d’oliva i les reservarem. 
  • Quan haguem pelat l’albergínia, l’amanirem amb oli d’oliva verge i una mica de sal fumada.
  • En una paella, a foc lent, escalfeu la mel i afegiu-hi la fruita seca.
  • A l’hora de servir, col·loqueu l’albergínia de base, a sobre hi posarem el bacallà i ho salsarem amb mel i fruita seca, i ho acabarem amb un toc de cibulet picat.