CAT

Bacallà a la mel amb albergínia fumada i fruits secs

Recepta Bacallà a la mel amb albergínia fumada i fruits secs

INGREDIENTS:

 

1 K Bacallà Gaytan Llom Dessalat
100 g Mel Gourmet
200 g Farina Gourmet Comu
300 g Albergínia
20 g Panses Gourmet Sultana
1 L Oli Gourmet Oliva Suau
20 g Pinyons Gourmet Paquistanès
1 g Sal Costa Fumada
5 g Cibulet Gourmet

 

PREPARACIÓ:

1. Començarem rostint les nostres albergínies amb pell al foc i quan les tinguem ben rostides les reservarem per pelar.

2. D'altra banda amb les racions de bacallà, les enfarinarem i fregirem amb oli d’oliva i les reservarem.

3. Quan haguem pelat l’albergínia, l’amanirem amb oli d’oliva verge i una mica de sal fumada.

4. En una paella, a foc lent, escalfeu la mel i afegiu-hi la fruita seca.

5. A l’hora de servir, col·loqueu l’albergínia de base, a sobre hi posarem el bacallà i ho salsarem amb mel i fruita seca, i ho acabarem amb un toc de cibulet picat.