CAT

AMANIDA AMB MIX D'ENCIAMS, CRUIXENT DE FORMATGE DE CABRA, FRUITA SECA I PESTO

Recepta AMANIDA AMB MIX D'ENCIAMS, CRUIXENT DE FORMATGE DE CABRA, FRUITA SECA I PESTO

INGREDIENTS: (4 persones)

Canonges, endívies, escarola: 320g 

Mix fruita seca per a amanides: 100g

Pasta brick: 4 làmines

Rotlle de cabra: 320g

Pastanaga: 2 unitats

Tomàquet amanida: 2 unitats

Salsa pesto: 150g

 

ELABORACIÓ:

 Rentem els enciams, la pastanaga i el tomàquet, ho tallem tot, barregem i reservem.

Tallem el formatge de cabra en 4 talls iguals, elaborem els saquets amb pasta brick, els tanquem amb l’ajuda d’un escuradents i els coem al forn a 180ºC uns 3 minuts; cal vigilar que no se’ns torrin massa.

Barregem la salsa pesto amb una mica d’oli d’oliva fins que ens quedi una mescla homogènia.

 

ACABAT I PRESENTACIÓ:

 Posarem la barreja d'enciams al plat i a continuació el cruixent de formatge de cabra.

Finalment acabarem afegint la barreja de fruita seca i amanim amb la salsa pesto.