CAT

Bodega Gros Mercat: venda de vi a l'engròs

  • Productes

    Bodega

Coneix tota la varietat de productes que tenim per a tu
Amb Gros Mercat no necessitaràs diferents proveïdors.
Als nostres centres trobaràs tot allò que necessites per al teu negoci:
Una bodega que et sorprendrà

Gros Mercat som els millors aliats del teu negoci. Per aconseguir-ho, hem treballat durant anys per tenir als nostres centres una secció de bodega que doni cobertura als negocis més exigents. En l’actualitat, t’oferim més de 450 referències de vins, caves i escumosos, abastant les bodegues més reconegudes i totes les Denominacions d’Origen.

A més de la nostra gamma de vins propis, englobats dins la marca GM WINES, trobaràs productes de la més alta qualitat a preus sorprenents. La seva reputació està avalada pels prestigiosos guardons rebuts al llarg d’aquests darrers anys.

 

 

Les D.O.P. de Gros Mercat: qualitat i varietat
Els vins que t’oferim formen part de Denominacions d’Origen tan conegudes com Penedès, Rioja, Ribera del Duero, Priorat, Montsant, Terra Alta…
  • El mètode tradicional d’elaboració del cava és el mateix mètode utilitzat per al xampany, l’anomenat “méthode champenoise”, que significa que la segona fermentació es produeix dins la mateixa ampolla.

    En el cas del tipus Brut Nature no hi ha licor d’expedició ni sucres afegits. A la resta:

    - Extra Brut: fins a 6 g de sucre per litre

    - Brut: fins a 12 g de sucre per litre

    - Extra Sec: entre 12 i 17 g per litre

    - Sec: entre 17 i 32 g per litre

    - Semisec: entre 32 i 50 g per litre

    - Dolç: més de 50 g per litre

  • Tipus de cava segons criança:

    - Cava Jove

    - Cava Reserva

    - Cava Gran Reserva

    El cava Reserva és molt gastronòmic i pot acompanyar tot tipus de plats: aperitius, peixos i carns, fruits secs i postres de nata i crema.

  • La varietat de raïm Tempranillo és una de les varietats principals d’aquesta Denominació, ja que ocupa el 70% de la superfície vitícola.

    La Tempranillo fa excel·lents rosats pel seu potencial aromàtic, color, riquesa en extracte i aportació de color violaci als vins.

    El tret característic dels rosats de Cigales ha estat l’elaboració de vins blancs amb barreja de varietats negres i blanques.

    El vi rosat és el vi per excel·lència d’aquesta D.O.

  • La Manxa, amb la seva gran quantitat d’hectàrees de vinyes, és la zona vitivinícola més extensa del món.

    El gran nombre de sòls calcaris a La Manxa la fa ideal per elaborar vins negres amb gran cos, alcohòlics, bons per a criança.

    Les varietats de raïm a La Manxa són moltes, però les més conegudes són la negra Cencibel (també anomenada Tempranillo) i la blanca Airén.

    Els seus negres acompanyen àpats saborosos i els seus vins blancs són ideals per a acompanyar entrants, peixos en salsa i formatges suaus.

  • És una denominació d’origen jove, de 2002, tot i que està ubicada en una terra amb una llarga tradició vitivinícola.

    Els vins, principalment negres, s’elaboren en la seva majoria amb Garnatxa i Carinyena.

    Els seus vins presenten una molt bona relació entre la seva gran qualitat i el preu.

    Ideals per acompanyar embotits, arrossos de carn, carns vermelles rostides, formatges semicurats i peix blau.

  • La influència del sol i de la mar Mediterrània fan del Penedès un territori privilegiat per al cultiu de la vinya.

    La D.O.P. Penedès és àmpliament reconeguda per la seva qualitat en els vins blancs, amb una oferta de vins elaborats, sobretot, amb les varietats Xarel·lo, Macabeu i Parellada. Amb tot, els vins blancs de Xarel·lo són l’estendard d’aquesta D.O.P.

    Es recomana acompanyar aquests vins blancs amb aperitius, peixos i mariscs, pastes i arrossos mariners, aliments fumats i tot tipus de verdures.

    També podem trobar una àmplia gamma de vins negres de qualitat per acompanyar amb carns, rostits i formatges una mica curats.

  • Entre Barcelona i Tarragona es troba la denominació d’origen Penedès, la zona vitivinícola més gran en superfície de vinyes i producció de vi a Catalunya.

    La constant innovació i les noves tendències ens porten a trobar vins d’alta qualitat no només blancs, sinó també rosats i negres elaborats amb Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Tempranillo, Carinyena, Garnatxa, Syrah i Monastrell, entre les varietats a destacar.

    Ideals para acompanyar pastes, arrossos, pizzes, embotits i carns a la brasa.

  • És una zona en la que s’elaboren vins de prestigi mundial.

    Reconeguda amb la màxima qualitat al ser “denominació d’origen qualificada”.

    Les vinyes estan ubicades sobre sòls de pissarra anomenats llicorelles.

    Com que és una zona muntanyosa amb vessants escarpades, la vinya es cultiva en terrasses.

    Al Priorat predomina el vi negre elaborat amb la varietat de raïm Carinyena, a banda de la Garnatxa.

    Ideals para acompanyar carns vermelles, guisats, formatges i plats principals.

  • El raïm blanc Albariño és el protagonista de la D.O.P. Rías Baixas.

    L’albariño té molta acidesa, característica que atorga a aquests vins molta frescor.

    Tot i que la més coneguda és la variant Albariña, la D.O.P. Rías Baixas té altres varietats de raïm blanques i negres.

    Les vinyes creixen a poca distància de la mar, i aquesta ubicació aporta als vins tocs de salinitat.

    Es recomana acompanyar els vins blancs d’Albariño amb marisc i peix, principalment.

  • La D.O.P. Ribeiro és la més antiga de les cinc D.O. de Galícia.

    Els vins de la D.O.P. Ribeiro responen a una sèrie de combinacions d’exquisits aromes afruitats i florals, que gairebé sempre resulten sorprenents. El motiu és perquè s’elaboren amb varietats autòctones tradicionals: Treixadura, Torrontés, Loureiro, Caíño, Brancellao, Palomino i Sousón.

    Els vins blancs de Ribeiro són lleugers, frescos, secs, afruitats, de color palla clar, d’elevada acidesa i suau graduació alcohòlica.

    Es recomana acompanyar aquests vins blancs amb peixos i mariscs, pastes i arrossos mariners i tot tipus de verdures.

  • S’elaboren amb un mínim del 75% de la varietat Tempranillo, també anomenada Tinta del país o Tinta fina.

    ROURE

    Vi negre amb una criança en bóta inferior a 12 mesos.

    CRIANÇA

    Vi negre que ha estat un mínim de 12 mesos en bóta de roure.

    RESERVA

    Vi negre amb 3 anys de criança entre bóta i ampolla, amb un mínim de 12 mesos en bóta.

    GRAN RESERVA

    Vi negre amb 5 anys d’envelliment entre bóta i ampolla, fent un mínim de 2 anys en bóta.

    Ideals per acompanyar carns vermelles, de caça, guisats i formatges curats.

  • Ubicada a Castella i Lleó, situada en una franja de la conca del riu Duero d’uns 115 quilòmetres de llarg i 35 metres d’ample, en la confluència de les províncies de Soria, Burgos, Segovia i Valladolid.

    Els vins de la D.O.P. Ribera del Duero són fonamentalment negres, tot i que també existeixen rosats i blancs elaborats a partir de la varietat Albillo. La varietat de raïm més característica és la Tinta del país o Tempranillo, que constitueix més del 90% de la producció.

    Ideals para acompanyar carns vermelles, patés, arrossos de muntanya i formatges.

  • És la denominació d’origen més antiga d’Espanya.

    Segons el procés d’envelliment seguit, a Rioja s’estableixen tres categories:

    CRIANÇA

    Vins que han estat 12 mesos, com a mínim, en bóta de roure.

    RESERVA

    Vins molt seleccionats amb una criança mínima, entre bóta i ampolla, de 3 anys.

    GRAN RESERVA

    Vins de grans collites que han estat criats un mínim de 2 anys en bóta de roure i 3 anys en ampolla.

    Ideals per acompanyar guisats, arrossos, carns vermelles i plats principals.

  • Vocació d’excel·lència dels seus vins i imatge de prestigi entre els consumidors.

    Zona de qualitat dels vins espanyols, tant amb el seu estil més clàssic com amb la nova generació de vins innovadors.

    La varietat tinta Tempranillo és l’autòctona de Rioja, fonament de la identitat dels seus vins negres i una de les grans varietats nobles del món.

    La Tempranillo ocupa més del 75% de la superfície de cultiu.

    És un raïm molt versàtil, capaç de produir vins amb envelliment llarg, molt equilibrats en grau alcohòlic, color i acidesa i amb un paladar franc, suau i afruitat, que evoluciona cap a envellutat quan envelleix.

    Ideals per acompanyar carns vermelles, llegums, formatges i embotits.

  • El raïm blanc Verdejo és la variant protagonista de la D.O.P. Rueda.

    La Verdejo aporta matisos aromàtics de fonoll, herbes fresques, notes afruitades de poma, i en boca presenta tocs amargants i una excel·lent acidesa.

    Tot i que la més coneguda és la variant de raïm Verdejo, la D.O.P. Rueda compta també amb altres tres varietats de raïm blanc com són la Sauvignon Blanc, la Viura i la Palomino.

    Ideals per acompanyar pastes i arrossos mariners, peixos i mariscs, formatges frescos, verdures, cremes i sopes.

  • La singularitat dels “Terra Alta” es deu a la condició de “mediterrani d’interior” del terreny vitivinícola, el predomini de les varietats tradicionals i l’existència d’una cultura vitivinícola amb identitat pròpia.

    Els “Terra Alta” són vins amb cos i ànima.

    Els vins blancs de la varietat Garnatxa blanca són especialment valorats per la seva qualitat i la seva distinció de qualitat.

    Ideal per acompanyar aperitius, marisc, peixos, arrossos i pastes marineres.

  • Els vins negres s’elaboren principalment amb la varietat Tinta de toro.

    Els vins de Toro tenen una gran tradició: els seus orígens són anteriors a l’assentament dels romans.

    La zona de producció dels vins recollits per la D.O.P. Toro està ubicada al sud-est de la província de Zamora i sud-oest de la província de Valladolid.

    Ideals per acompanyar carns vermelles, embotits, formatges semicurats i arrossos de muntanya.

  • Els vins de la D.O.P. Valdepeñas expressen la personalitat d’una regió única, on el clima registra temperatures extremes i la terra conté unes propietats especialment favorables per al desenvolupament del cultiu de vinya.

    Les seves característiques climàtiques es tradueixen en uns raïms de bona maduració, de gran intensitat de color, estructura i potència aromàtica.

    Ideals per acompanyar tapes calentes, embotits curats, carns vermelles, guisats i plats grassos.

Els nostres vins: una oferta líder
Dins la nostra marca GM WINES disposem de més de 50 referències de 20 Denominacions d’Origen.

Conde de Iznar, Eternium, Condado de Ovante, Juvé Masana, Roca Blanca, Condado de Sidar, Ciutat Vella… són els nostres vins. Els distribuïm en exclusiva per a professionalitzar la teva carta de vins.

Entre ells, els vins de venda exclusiva a Gros Mercat “Ciutat Vella 2015 D.O.Q. Priorat” i “Juvé Masana Brut Reserva Especial 2012 D.O. Cava” van ser escollits, d’entre un total de 870 vins i escumosos de 235 bodegues de les dotze Denominacions d’Origen de Catalunya, als Premis Vinari 2017.

Descarregar catàleg