CAT

TORRADES DE LLET TRADICIONALS

Recepta TORRADES DE LLET TRADICIONALS

INGREDIENTS

20 llesques de pa sec (no massa grans)

1l de llet sencera

100g de sucre

1 rama de canyella

1l d’oli d’oliva suau

2 ous mitjans

Sucre blanc i canyella

 

PREPARACIÓ: (10 persones)

Comencem posant en un cassó la llet, el sucre, la canyella i la pell de llimona. Escalfem a foc mig i quan comenci a bullir, retirem.

En un gastrònom, col·loquem les llesques de pa, una al costat de l’altra, i les cobrim amb la llet aromatitzada ja freda.

Deixem reposar fins que el pa absorbeixi tota la llet.

Batem els ous, i un cop batuts, anem arrebossant les torrades al mateix temps que les anem fregint amb l’oli d’oliva prèviament escalfat. 

Deixem escórrer bé sobre de paper absorbent. 

Finalment, i ja temperades, les arrebossem amb la barreja de sucre i canyella.

Les servim temperades o fredes.