CAT

Coulant de San Valentín

Receta Coulant de San Valentín

INGREDIENTS:

50 g Cobertura xocolata negra
3 uts Ous
30 g Farina
30 g Sucre
50 g Mantega
100 g Xarop maduixa
100 g Gelat maduixa
2 g Sal
20 g Maduixa
20 g Gerd

 

PREPARACIÓ:

1. Preescalfar el forn a 260 ° C.

2. Escalfar 100 g de xocolata al microones amb la mantega durant 1 min 30 s a 500w.

3. Batre els ous amb el sucre i afegir la farina. Afegir la xocolata fosa i barrejar bé. Untar uns motlles individuals amb una mica de mantega i empolvoreu amb farina.

4. Congelar el xarop de maduixa en una glaçonera i obtenir cubs de xarop.

5. Abocar la barreja en els motlles omplint-los fins a 1/3. Introduir el cub de xarop de maduixa en cada un i després cobrir amb la resta de la barreja.

6. Col·locar els motlles al forn durant uns 7-8 minuts i servir immediatament. 

7. Acabar afegint una bola de gelat de maduixa i unes maduixes i gerds tallades.